Profiel

Alcopak Weert BV heeft zich in meer dan 30 jaar ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende spelers op de verpakkingsmarkt voor droge voedingsmiddelen. Inmiddels heeft onze organisatie ook internationaal haar vleugels ruimschoots uitgeslagen en is dan ook gerenomeerde co-packer in de levensmiddelensector.

Onze ervaren en gemotiveerde medewerkers zijn in staat (met behulp van een modern en hoogwaardig machinepark) en volledig gecertificeerd, de meest uiteenlopende verpakkingsvragen te beantwoorden.

Zo zijn wij ook uitstekend in staat u te helpen bij de ontwikkeling en uitvoering van uiteenlopende projecten en marketingconcepten.

Doelstelling 
Alcopak Weert BV streeft naar een blijvende toppositie in het machinaal verpakken van droge voedingsmiddelen, binnen de door haar gekozen marktsegmenten. Vanzelfsprekend werkt Alcopak Weert BV in een volledig gecertificeerde omgeving.

Wij streven naar langdurige relaties met onze klanten om tot optimale afstemming van mensen, machines, middelen en mogelijkheden te komen. Op deze wijze bereiken wij een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en een optimaal marktresultaat voor onze afnemers.